Close sidebar
Close sidebar

Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini în Cluj-Napoca

Coșmar urbanistic la Cluj-Napoca. Un zid de sprijin s-a prăbușit peste mai multe mașini parcate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Sorin Negru,

Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini în Cluj-Napoca

[Sursa foto: Stiri de Cluj]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un zid de sprijin s-a prăbușit peste șase mașini, miercuri, 25 ianuarie, pe strada Lombului din Cluj-Napoca, informează presa locală. 

Citește și: Două dintre victimele rănite în urma exploziei unei rulote din Botiza, Maramureș au fost transferate la spital

Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară, scrie Stiri de Cluj

Cum a căzut zidul peste mașini

În urma unei sesizări primite astăzi, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4. 

Primăria Clujului: Lucrarea nu era recepționată 

Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020- ”Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire” – teren privat, lucrarea nefiind recepționată. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației. 

De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor ”, precizează Biroul de presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Ancheta care se va face va verifica dacă a fost respectat proiectul realizat de inginerul structurist și dacă lucrarea a avut măcar o astfel de documentație. În funcție de ce se va constata se va trage la răspundere fie executantul, fie cei care au realizat studiile. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI