Dumitru Sechelariu a fost, la un moment dat, unul dintre oamenii puternici ai tarii, fost primar al Bacaului, afaceristul avea o avere consistenta. In 2005 insa, la un an dupa ce a pierdut postul de primar, este arestat, asa incepand decaderea lui.

 

In timp, averea lui Sechelariu a tot scazut. In 2013, avea sa moara intr-un spital din Viena, macinat de boli. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Acum, ziarul Profit scrie ca una din vilele din Bacau care i-a apartinut omului de afaceri Dumitru Sechelariu, a fost scoasa la vanzare cu 130.000 euro. Casa, cu etaj, are o suprafata construita de 225 metri patrati si dispune de un teren de aproape 400 metri patrati, fiind construita in 1993.

Desi casa este una mare si frumoasa, este modesta, daca ne raportam la “palatul” cu care se lauda fostul afacerist inainte sa moara.


Fost primar al Bacaului, patron al FCM Bacau si afacerist de succes in acea perioada, Sechelariu era mandru de palatul sau construit asa cum si-a dorit. Cum avea ca pasiune pescuitul, barbatul isi facuse in curte propria balta cu peste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si