UPDATE: Una din cele 14 persoane ranite in accidentul petrecut in judeţul Teleorman si in care au fost implicate un microbuz cu pasageri si un TIR a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria, unde era in stare critica. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţa, este vorba despre un barbat care a suferit un stop cardio-respirator in urma accidentului si fusese resuscitat. El era internat in Secţia de Terapie Intensiva a Spitalului Judeţean din Alexandria, iar joi seara medicii au declarat decesul acestuia.

UPDATE Opt din cele 14 persoane ranite in urma accidentului petrecut in judetul Teleorman, unde un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR, au fost aduse la spitalele Floreasca, Universitar si Bagdasar-Arseni din Capitala, iar celelalte sase sunt internate la Spitalul Judetean din Alexandria. intre cele sase victime aduse in Bucuresti se afla o femeie gravida, in stare critica, si trei copii, a declarat pentru News.ro secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Astfel, la Spitalul Bagdasar-Arseni au fost adusi trei copii care in urma accidentului au suferit traumatisme craniene. Unul dintre copii a fost transportat cu un elicopter SMURD. De asemenea, a fost adus cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca, si un barbat care a suferit multiple traumatisme. Celelalte patru persoane aduse in Capitala, intre care o femeie insarcinata, sunt grav ranite si au fost transportate la spitalele Floreasca si Universitar cu ambulante pentru victime multiple, a mai spus secretarul de stat Raed Arafat.

Celalte sase victime ale accidentului rutier, care au diverse traumatisme, au ramas internate in sectiile Chirurgie, Ortopedie si ATI la Spitalul Judetean din Alexandria.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Accidentul a avut loc in localitatea Furculesti, fiind activat planul rosu de interventie.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple si opt echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Teleorman.

De asemenea, a fost alertat un elicopter SMURD, pregatit sa intervina daca va fi solicitat.

Purtatorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, a precizat ca, in urma accidentului, au fost ranite noua persoane, intre care un copil care a fost preluat deja de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean din Alexandria.

Foto: ISU Teleorman


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si