Close sidebar
Close sidebar

Una dintre cele 4 surorile din Bihor, calcate de masina pe trotuar, nu stie ca nu mai are un picior!

Patru surori au fost secerate, la finalul lunii iulie, de o masina scapata de sub control. Fetele se aflau pe trotuar, chiar in fata sediului Politiei Rutiere Bihor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedie pentru o famile din Salard, Bihor. Din cei 9 copii ai familiei, 5 au fost victime ale accidentelor rutiere, in doar un an.

Daca Alex, baietelul de 10 ani al familiei, se afla in coma de aproape un an dupa ce a fost lovit de o masina, pe 27 iulie, patru dintre surorile lui au fost strivite de un autoturism scapat de sub control si care a ajuns pe trotuar. Cele patru fete se intorceau de la Cluj si isi asteptau fratele sa vina sa le ia cu masina si sa le duca acasa, in comuna Salard.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ligia (8 ani), Larisa (13 ani), Denisa (14 ani) si Cosmina (21 de ani)  au ajuns la spital cu rani grave. Cea mai rau este insa Larisa. Fata de 13 ani nu va mai putea merge niciodata pe picioarele ei. Adolescenta inca nici nu stie ca gamba i-a fost amputata si crede ca piciorul ii este doar rupt.

"Medicii mi-au zis sa nu-i spun nimic, pentru ca va discuta prima data cu ea un psiholog", a povestit tatal Larisei pentru ebihoreanul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI