Una dintre cele mai frumoase si apreciate politiste se zbate intre viata si moarte dupa un accident stupid.

Joi, in jurul orei 9:20 Mihaela Abaza a alunecat pe scarile de la sediul IPJ din Copou si s-a lovit extrem de puternic. Colegii care au vazut scena au incremenit.

La ora 9:21, unul dintre colegii politistei a cerut ajutorul medicilor. Un echipaj de la Ambulanta s-a deplasat la Sediul Inspectoratului Judetean de Politie si a gasit-o pe politista intr-o stare grava. Echipajul medical a incercat sa-i acorde primele ingrijiri medicale, oprindu-i intr-un fel sangerarea si a transportat-o de urgenta la spital. Desi accidentul este unul extrem de grav IPJ Iasi nu a suflat o vorba, insa a cerut sprijin populatiei pentru a dona sange, scrie bzi.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ieri, 8 iunie o politista din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a fost implicata într-un accident, în urma caruia a fost ranita grav, fiind internata într-o unitate medicala.

Pentru tratament aceasta are nevoie de sange din grupa A2- RH NEGATIV. Pentru a veni în sprijinul colegei noastre, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi apeleaza la solidaritatea dumneavoastra si invita pe cei care doresc sa doneze sange la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iasi", au transmis politistii ieri, intr-un comunicat.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si