Close sidebar
Close sidebar

Una dintre cele mai frumoase politiste din Iasi a intrat in coma dupa un accident ingrozitor! S-a intamplat chiar in sediul politiei

Un accident infiorator s-a petrecut chiar in sediul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Una dintre cele mai frumoase si apreciate politiste se zbate intre viata si moarte.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre cele mai frumoase si apreciate politiste se zbate intre viata si moarte dupa un accident stupid. Joi, in jurul orei 9:20 Mihaela Abaza a alunecat pe scarile de la sediul IPJ din Copou si s-a lovit extrem de puternic. Colegii care au vazut scena au incremenit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La ora 9:21, unul dintre colegii politistei a cerut ajutorul medicilor. Un echipaj de la Ambulanta s-a deplasat la Sediul Inspectoratului Judetean de Politie si a gasit-o pe politista intr-o stare grava. Echipajul medical a incercat sa-i acorde primele ingrijiri medicale, oprindu-i intr-un fel sangerarea si a transportat-o de urgenta la spital.

Desi accidentul este unul extrem de grav IPJ Iasi nu a suflat o vorba, insa a cerut sprijin populatiei pentru a dona sange, scrie bzi.ro.

"Ieri, 8 iunie o politista din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a fost implicata într-un accident, în urma caruia a fost ranita grav, fiind internata într-o unitate medicala.

Pentru tratament aceasta are nevoie de sange din grupa A2- RH NEGATIV. Pentru a veni în sprijinul colegei noastre, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi apeleaza la solidaritatea dumneavoastra si invita pe cei care doresc sa doneze sange la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iasi", au transmis politistii ieri, intr-un comunicat.

Citeste mai mult aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI