Cele două tinere din Lupeni, care și-au luat viața în acest weekend, după ce s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălțime, de pe o clădire dezafectată din Lupeni, au lăsat mai multe mesaje de adio înainte de a recurge la gestul extrem.

Pe lângă acestea, una dintre ele și-a sunat mama pentru a o anunța cu privire la decizia sa. Potrivit unor surse, la casa acesteia s-ar fi deplasat polițiști, după ce ea ar fi reclamat că este agresată de părinți.

sinucidere lupeni

Locul tragediei unde cele două fete de 15 ani și-au pierdut viața, în Lupeni.

[Sursa foto: arhivă]

Una dintre tinere ar fi chemat poliția acasă, semnalând că este agresată de părinți

Discuția dintre minoră și părinții acesteia ar fi pornit de la faptul că ei ar fi aflat că adolescenta consuma substanțe interzise.

Citește și: FOTO- Psiholog, despre cazul celor două tinere, care s-au sinucis împreună în Lupeni: „Aceste schimbări ne atrag atenția că se întâmplă ceva”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit surselor implicate în anchetă, citate de antena3.ro, vineri seară, cu doar o zi înainte de tragedia care a zguduit întreaga țară, una dintre minore ar fi sunat la poliție pentru a le cere oamenilor legii ajutorul, semnalând că este agresată fizic de către părinții săi.

În urma apelului, un echipaj de poliție ar fi ajuns la locuința tinerii. Acolo, oamenii legii ar fi constat că era vorba doar despre agresiune verbală, nu și de una fizică, așa cum fata menționase la telefon.

Tinerei i s-ar fi reproșat că o luase pe căi grășite, în ultima perioadă, iar conflictul dintre ea și părinții săi ar fi contribuit la alimentarea deciziei definitive pe care aceasta a și luat-o ulterior.

fete sinucidere lupeni

Adolescentele s-au sinucis împreună, în acest weekend, aruncându-se în gol de pe un turn înalt de 20 de metri.

[Sursa foto: captură Știrile Kanal D]

Au început audierile în cazul celor două minore care s-au sinucis în Lupeni

Procurorii au început audierile în cazul adolescentelor de 15 ani din orașul Uricani, care s-au stins din viață după ce, în acest weekend s-au aruncat în gol de pe un turn înalt de 20 de metri, din municipiul Lupeni.

Citește și: Ce s-a întâmplat în ultima săptămână cu una dintre cele două tinere care s-au sinucis la Lupeni?! Mama fetei rupe tăcerea: "Îmi povestea tot"

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Audierile în acest caz au început. Primii au fost audiaţi părinţii celor două fete şi personalul medical care a ajuns la locul incidentului. Urmărirea penală este în derulare" , a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, procurorul Robert Scorța, pentru Agerpres.

Urmărirea penală este în derulare, motiv pentru care, pentru moment, procurorii nu pot furniza mai multe detalii despre tragedia de la Lupeni.

În plus, a fost dispusă necropsia trupurilor celor două fete, iar acum este aşteptat raportul medico-legal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si