Potrivit polițiștilor pe numele acesteia există și o reclamație la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov. 

Una dintre persoanele de încredere a fraților Tate este acuzată că și-ar fi bătut vecinii

Deși numele ei nu apare în dosarul de trafic de persoane a fraților Tate, femeia ar fi fost reclamată de mai mulți vecini pentru agresiuni.

Deranjată de zgomotul făcut de acești, tânăra ar fi apelat la mai mulți prieteni pentru a-i pune la punct pe vecini.

Citește și: O fostă șefă de penitenciar rupe tăcerea în cazul fraților Tate. Oana Tașcău a lucrat la videochat pentru cei doi milionari

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe numele ei există și o plângere la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Ilfov.

Numele ei nu apare însă în dosarul de trafic de persoane

Potrivit Gândul.ro, femeia se ocupa de conturile fraților Tate, mai exact semna contractele și plătea salariile fetelor de la videochat.

Citește și: Metoda prin care frații Tate făceau sute de mii de dolari, chiar sub nasul autorităților. Andrew Tate: „Am ales România fiindcă prefer o țară unde corupția este accesibilă tuturor”

În urmă cu opt luni, polițiștii au descins și în vila ei din Popești-Leordeni, însă de această dată autoritățile au ocolit-o.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de viol, trafic de persoane și de constituirea unui grup infracțional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si