Una scrie pe eticheta si alta e in punga. Ce cumparam si ce primim de fapt? Aceasta este intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem de fiecare data cand alegem produse gata preparate.

Chiar daca pe eticheta scrie snitel de pui, in realitate produsul nu prea are gust de carne. Care sa fie oare explicatia? Este sau nu snitel de pui?

In cateva momente, situatia devine din ce in ce mai clara. Un superior din magazin ne-a pus la dispozitie atat datele de provenienta ale produsului, cat si toate ingredientele snitelului de pui. Asadar sa-i dam citire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Carne preparata. Produs congelat. Ingrediente. file din piept de pui 58%!

Restul de 42 la suta e destul de complex si contine atatea ingrediente ca ne-ar lua cel putin un minut ca sa le citim. Faina, malt, amidon, drojdie, aroma de carne, apa, ulei de floarea soarelui sau praf de zer, sunt doar cateva dintre ele.

Acestea fiind zise, aveti grija ce cumparati caci eticheta nu spune mereu totul despre produsul din vitrina si poate va treziti cu vreo alergie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si