Close sidebar
Close sidebar

Una mancam, alta cumparam. Aveti mare grija! O simpla eticheta ta poate induce in eroare. Credeti ca snitelul de pui are doar pui?

Una cumparam si alta mancam? In imaginile urmatoare, filmate cu camera ascunsa, veti vedea cum te poate induce in eroare o eticheta. Dumneavoastra ce credeti? Snitelul de pui cumparat este intotdeauna doar de pui? ##VIDEO9978##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Una scrie pe eticheta si alta e in punga. Ce cumparam si ce primim de fapt? Aceasta este intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem de fiecare data cand alegem produse gata preparate.

Chiar daca pe eticheta scrie snitel de pui, in realitate produsul nu prea are gust de carne. Care sa fie oare explicatia? Este sau nu snitel de pui?

In cateva momente, situatia devine din ce in ce mai clara. Un superior din magazin ne-a pus la dispozitie atat datele de provenienta ale produsului, cat si toate ingredientele snitelului de pui. Asadar sa-i dam citire.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Carne preparata. Produs congelat. Ingrediente. file din piept de pui 58%!

Restul de 42 la suta e destul de complex si contine atatea ingrediente ca ne-ar lua cel putin un minut ca sa le citim.

Faina, malt, amidon, drojdie, aroma de carne, apa, ulei de floarea soarelui sau praf de zer, sunt doar cateva dintre ele.

Acestea fiind zise, aveti grija ce cumparati caci eticheta nu spune mereu totul despre produsul din vitrina si poate va treziti cu vreo alergie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI