Potrivit presei ruse de opoziție, Serghei Shoigu a fost menționat într-un raport de la Kremlin în data de 18 martie, dar nu au fost publicate și imagini cu el.

Citeste si: Militarii ruși comit infracțiuni sexuale în Ucraina. Mai mulți bărbați au violat o femeie după ce i-au ucis soţul şi i-au ameninţat copilul

Ministrul Apărării al lui Vladimir Putin a dispărut cu „probleme de inimă”, în timp ce mașinăria de război a Kremlinului pare să fie blocată în Ucraina, scrie Mirror.

Citeste si: Serghei Lavrov, reacție dură după anunțul Poloniei. "Asta înseamnă confruntare directă între NATO şi Rusia"

Serghei Shoigu, în vârstă de 66 de ani, a fost menționat într-un raport de pe site-ul Kremlinului, unde se spune că el și Putin au discutat „progresul operațiunii speciale din Ucraina” cu membri permanenți ai consiliului de securitate.

Serghei Shoigu, filmat în momentul în care Vladimir Putin a ridicat nivelul de alertă privind arsenalul nuclear

[Sursa foto: Twitter]

Dar videoclipurile și imaginile de la întâlnirea respectivă nu au fost afișate. În aceeași zi, Canal Unu, controlată de stat, a difuzat o știre despre Serghei Shoigu care ar fi înmânat premii și distincții.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate acestea, imaginea folosită pentru știrea respectivă era veche din 11 martie. La începutul războiului, Serghei Shoigu fusese extrem de vizibil și citat frecvent.

Citeste si: Belarus ar putea intra în război alături de Rusia. Avertisment de la NATO

Surse din cercul său de prietenei spun că ministrul nu se simte bine- cu probleme cardiace, după cum a declarat site-ul de știri de investigație Agentstvo, citând o sursă apropiată ministrului.

Serghei Shoigu  este văzut ca unul dintre cei mai apropiați și loiali aliați ai lui Vladimir Putin.

Citeste si: Singurul loc din Mariupol unde nu cad bombele rușilor. "Evită să-l distrugă, au nevoie de el"

Mister total la Moscova: unde a dispărut ministrul Apărării?

Putin ar fi început "vânătoarea de vrăjitoare" la Kremlin

Potrivit unor surse de la Moscova, au apărut tensiuni cu privire la desfășurarea războiului între Putin și mai mulți șefi ai armatei și securității.

Se spune că președintele rus este „incandescent”, deoarece planurile sale militare au fost dezvăluite în Occident, iar de aici ele au ajuns la inamicii ucraineni.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Ucraina anunță că a ucis un alt comandant militar rus, în zona Mariupol

Fiica lui Serghei Shoigu, Ksenia, în vârstă de 31 de ani, a apărut recent cu copilul ei în brațe, îmbrăcat cei doi fiind îmbrăcați în culorile albastru și galben ale steagului ucrainean. 

Cancelarul Germaniei: „Ofensiva lui Putin este blocată"

Forțele ruse nu reușesc să avanseze în Ucraina, în ciuda bombardamentelor puternice ale orașelor și orașelor, a declarat miercuri cancelarul german Olaf Scholz.

„Ofensiva lui Putin este blocată în ciuda tuturor distrugerilor pe care le aduce zi de zi”,  le-a spus Olaf Scoltz politicienilor din Germania, adăugând că liderul rus „trebuie să audă adevărul” și să oprească luptele.

Potrivit unei hărți realizate de BBC se poate vedea cât de puțin au înaintat forțele terestre ruse în ultima săptămână:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si