Close sidebar
Close sidebar

Unde a disparut si ce face Crin Antonescu? In timpul acesta, sotia lui, europarlamentarul Adina Valean e tot mai activa

La scurt timp dupa alegerile europarlamentare de la inceputul lui 2014, Crin Antonescu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al PNL. Apoi, a anuntat ca vrea sa iasa total din politica, dupa ce i se termina mandatul de parlamentar, adica peste doar doua luni.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost candidat la Presedintie si fost lider PNL, Antonescu s-a vazut incet–incet cazand si a hotarat ca e mai bine sa abandoneze lupta politica. In ultima perioada nu a mai fost vazut mai deloc, iar sefii PNL sustin ca i-au cerut sa fie si acum pe lista pentru parlamentare, dar Antonescu a refuzat categoric. S-a zvonit chiar ca Antonescu vrea sa se mute definitiv la Bruxelles, acolo unde lucreaza acum sotia sa.

Adina Valean, in urma cu cateva zile, la o intalnire la Bruxelles, cu premierul Dacian Ciolos

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Adina Valean este europarlamentar din partea PNL si, spre deosebire de sotul sau, in ultima perioada a fost extrem de activa. Valean are mai multe proiecte in Parlamentul European. In plus, sotia lui Antonescu arata parca mai bine ca niciodata. Traiul la Bruxelles pare ca-i prieste doamnei Valean.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI