Polițiștii ilfoveni au anunțat miercuri, 31 ianuarie, că au găsit pistolul furat din casa fostului ofițer SRI.

Citește și: VIDEO- Pistol căutat în lacul Pantelimon. Apar noi detalii în cazul ofițerului SRI, jefuit de hoți în casa sa din Voluntari

Polițiștii care anchetează spargerea locuinței fostului ofițer SRI au găsit arma în lacul Pantelimon, cu ajutorul scafandrilor.

Asta după ce infractorii au mărturisit că acolo ar fi aruncat acolo arma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pistolul a fost descoperit, miercuri 31 ianuarie 2024, în lacul Pantelimon, la căutări participând inclusiv scafandrii din cadrul ISUBIF.

Pistol găsit după 25 de zile de căutări. Ce a transmis Poliția Română

”În urma probatoriului administrat, la data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au pus în aplicare un mandat de aducere, față de un bărbat de 24 de ani, acesta fiind condus la sediul IPJ Ilfov, pentru cercetări.La

aceeași dată, bărbatul respectiv a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbatul respectiv", a transmis Poliția miercuri.

De asemenea în cadrul activităților investigativ operative, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF au desfășurat activități de căutare a pistolului și a muniției aferente, în mediul acvatic”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În perchezițiile care au avut loc în urmă cu câteva zile, poliţiştii nu reuşiseră să găsească pistolul.

La acel moment, oamenii legi au deschis un dosar penal pentru furt calificat, dar şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar patru dintre suspecţi au fost duşi la IPJ Ilfov pentru audieri. 

Față de bărbatul de 24 de ani, a fost dispusă la data de 18 ianuarie a.c. reținerea pentru 24 de ore, iar la data de 19 ianuarie a.c., față de acesta s-a dispus și măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în alte 2 dosare de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din 2 locuințe situate în orașul Popești Leordeni, arată sursa citată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pistol găsit după 25 de zile de căutări. Ce a transmis Poliția Română

Pistol găsit după 25 de zile de căutări în Lacul Pantelimon

Spargerea a fost dată în data de 6 ianuarie într-un complex rezidențial. Suspecții au pătruns în vilă când proprietarii erau plecați și au furat din seif o armă, 24 de cartușe și bijuterii.

Victima jafului le-a spus anchetatorilor că se gândește că fapta ar fi putut fi comisă în urma unui pont dat de menajera pe care o concediase recent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si