Emile, un copilaș în vârstă de doi ani, a dispărut în urmă cu opt luni din curtea bunicilor. De atunci, micuțul a fost căutat fără oprire. Din păcate, căutările nu au avut rezultatul dorit.

Dar acum, se pare că oamenii au găsit rămășite de-ale micuțului. 

Emile nu a fost găsit în viață. Autoritățile au descoperit rămășițele copilului

Familia lui Emile, un băiețel de doar doi ani care a dispărut din curtea bunicilor în urmă cu opt luni, trece prin clipe de coșmar.

Micuțul familiei nu a fost găsit în viață, iar oamenii legii se pare că au confirmat că ar fi găsit rămășițe din trupul băiețelului.

Rămășițe din corpul lui Emile ar fi fost găsite pe un teren din apropierea curții bunicilor, locul de unde micuțul a dispărut fără urmă. Descoperirea macabră ar fi fost făcută de mai mulți drumeți, care au alertat imediat autoritățile.

Acum să știți, în această duminică a Învierii, că Emile veghează în lumina și tandrețea lui Dumnezeu. A sosit timpul pentru doliu, contemplare și rugăciune, ar fi mărturisit părinții lui Emile, potrivit theguardian.com.

Citește și: VIDEO- Radu Ayan a dispărut de lângă bunica sa într-o clipă de neatenție. Femeia credea că băiețelul de doar 2 ani se joacă în curte, însă ultimele imagini cu el arată cu totul altceva. Minorul este căutat de ore bune

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

cautari politisti

Foto simbol- căutări realizate de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Primarul orașului unde Emile locuia împreună cu familia sa a transmis un mesaj emoționant, despre tragedia pe care o suferă familia micuțului.

Vom face tot posibilul să îi sprijinim.

Pentru părinți este foarte greu. Nu există uşurare, tristeţea este infinită, suntem cu toţii abătuţi,  a declarat primarul orașului, potrivit observatornews.ro.

cautari

Foto simbol- căutări realizate de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că anchetatorii continuă cercetările pentru a afla cauza morții micuțului Emile. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, autoritățile ar fi refuzat să excludă orice ipoteze a morții minorului.

Toți dinții decedatului au fost recuperați, dar alte elemente ale corpului au dispărut. Dronele și câinii de urmărire au măturat întreaga zonă rurală pentru a încerca să găsească mai multe detalii. Se poate ca unele părți ale corpului să fi fost luate de animale sălbatice, dar nicio teorie nu este exclusă, ar fi declarat o sursă, potrivit observatornews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si