Ana Maria le-ar fi spus părinţilor că merge să se întâlnească cu o prietenă. De atunci însă, timp de câteva zile, nimeni nu a mai ştiu nimic de ea. 

Pasionată de romanele poliţiste, adolescenta le-ar fi lăsat părinţilor câteva indicii, însă nici macar polițiștii nu au reuşit să le descifreze.

Citeste si: UPDATE| Incendiu la acoperișul secției UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni din Sectorul 4 al Capitalei. 7 pacienți și personalul medical s-au autoevacuat

În momentul în care a fugit de acasă, adolescenta nu şi-a luat telefonul mobil cu ea, în așa fel încât să nu poată fi contactată.

Potrivit primelor informaţii, adoolescenta s-a plimbat cu trenul, a călătorit în judeţul Neamţ, apoi la Iaşi, şi a ajuns la Paşcani unde a petrecut mai mult timp.

Ana Maria a fost găsită noaptea trecută în gara din Suceava

Noaptea trecută, minora a ajuns în gara Burdujeni din Suceava, unde a fost văzută de poliţiştii de la Transporturi feroviare. Fata avea o sacoşă de rafie în mână şi părea confuză.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Colet suspect în parcarea unei policlinici din Târgu Mureș

Polițiștii au sesizat imediat că ceva nu este în regulă în momentul în care au văzut-o singură în gară, fiind conștienți că nu mai urma să plece sau să sosească niciun tren.

Imediat după ce au văzut-o, polițiștii au vorbit cu fata şi au identificat-o rapid. Starea ei de sănătate este bună, iar tatăl a venit să o ia acasă.

Fiica șefului Poliției din Bacău a dispărut duminică de acasă

Ana Maria Tuluc, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat singură de la domiciliu, duminică, 10 aprilie 2022, la orele prânzului, fără să spună nimic.

Citeste si: O tânără a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari

Adolescenta este fiica comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău.

Unde a fost găsită fata şefului Poliţiei din Bacău. "Era cu o sacoşă de rafie în mână şi părea confuză"

Citeste si: Cât te costă să ai Starlink la tine acasă. Internetul lui Elon Musk este disponibil și în Romania

De numele comisarului-șef Adrian Tuluc se leagă cazul la crimei din Onești. Acesta a fost găsit vinovat în opinia ministrului pentru că au minimalizat evenimentul şi nu au acţionat corespunzător.

Citeste si: VIDEO- Primăria din Popești-Leordeni a investit 20.000 de euro pentru un monument, deși oamenii se plâng că nu sunt trotuare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si