Starea critica a mamei sale a determinat-o pe impresara, care s-a mutat la spitalul Elias, sa ia aceasta decizie, a anuntat wowbiz zilele trecute. Cu toate acestea, in urma cu cateva ore, Anamaria Prodan a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu ea la o ferma, unde filma pentru emisiune. "Filmam de zor", a scris impresara in dreptul fotografiei.

Ionela Prodan se afla internata in spital de aproximativ trei saptamâni.

Fiica sa, Anca, i-a transmis un mesaj lui Cristi Brancu,

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Situatia este una speciala, am aflat de la Anca. Doamna Prodan nu este dependenta de niciun aparat. Infectia a doborât-o din nou, este la pat. Anca este foarte serioasa si mi-a spus ca este lucida tot timpul, intelege tot, vorbeste putin mai greu, dar este pe antibiotice, situatia evolueaza.

Nu se pune problema de aparate.

Ionela Prodan este in continuare in spital, infectia la inima este pacatoasa, sunt ceva probleme, dar nu este conectata la aparate, este lucida, comunica, vorbeste", a fost mesajul Ancai, fiica Ionelei Prodan, transmis realizatorului TV Cristi Brancu.

Anamaria Prodan i-a spus mamei sale, aflata pe patul de spital, ca este alaturi de ea si ca o iubeste enorm.

Impresara i-a cerut mamei sale, Ionela Prodan, sa lupte cu boala si i-a marturisit ca ea este cel mai puternic om pe care l-a cunoscut vreodata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si