Close sidebar
Close sidebar

Unde credeti ca se face fasolea la ceaun in Buzau? Pe trotuar, in vazul lumii. Imagini incredibile

Unde credeti ca se face fasolea la ceaun in Buzau? Pe trotuar, in vazul lumii. Politistii locali au nimerit intr-o astfel de bucatarie improvizata si imediat au oprit avintul gospodinelor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ai fi zis ca nici n-a trecut sarbatoare unirii la periferia Buzaului, asa clocotea fasolea cu ciolan in ceuanul doamnelor. Probabil ca sa nu afume rufele scoase la uscat in curte, s-au gandit sa faca focul pe trotuar, in vazul lumii. Disperati ca ii invaluie fumul sau, poate, suparati ca n-au fost si ei omeniti vecinii au chemat politia. Si s-a spulberat cheful cat ai zice "fasole cu ciolan".

Harnicele gospodine de pe trotuar nu numai ca au fost amendate. Oamenii in uniforma le-au obligat sa si curete locul ca-n palma. Au boscorodit nitel pe limba lor, dar cand si-au dat seama ca nu-i de gluma, pirandele au pus mana pe matura si au trecut la treaba.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI