Marți seară, Cătălin Cherecheș a fost prins în Augsburg, Germania. Poliția Română a făcut anunțul.

Acesta s-ar fi opus arestării, suferind mai multe răni în timpul în care a fost încătușat.

În cazul în care Cherecheș va accepta colaborarea cu autoritățile din Germania, el va ajunge în țară într-un regim de urgență. Dacă va contesta mandatul de extrădare, procedura poate dura și jumătate de an.

Cherecheș ar fi călătorit cu mătușa sa, cu aproape 200 kilometri la oră, pe o autostradă din Germania, cu direcția spre Augsburg.

Aceștia aveau în plan să abandoneze mașina, ca ulterior să ia un tren sau un taxi. Aceștia au fost depistați de polițiști, dar și de o agenție federală de investigaţii poliţieneşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În Germania, acesta ar fi depozitat aproape un milion și jumătate de euro.

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Reacția ministrului de Interne, Cătălin Predoiu

Mministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a făcut pe rețelele de socializare o postare în care a felicitat modul în care autoritățile române au colaborat cu cele din Germania. 

„Felicit şi mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheș Cătălin.

De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale. Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Citește și: Prima reacție a ministrului de Interne după prinderea lui Cătălin Cherecheș: „Felicit şi mulțumesc poliţiştilor şi partenerilor instituționali interni și externi”

Unde era soția primarului Cătălin Cherecheș când el era prins?

Tabita Gliga, soția lui Cătălin Cherecheș, a fost marți la Târgu Mureș, la familia sa. Părinții acesteia au fost arestați pentru dare de mită și complicitate.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Citește și: Momentul în care Cătălin Cherecheș a fost prins. Filmul pas cu pas care a dus la găsirea primarului

Aceasta a fost singură, cu mașina sa, la sediul poliției din Târgu Mureș, unde se află și centrul de reținere și arest preventiv.

Tabita a fost îmbrăcată lejer, cu mai multe bagaje pentru părinții săi. De asemenea, aceasta a vorbit permanent la telefon. Nu o oferit detalii despre soțul său, Cătălin Cherecheș, sau despre persoanele care i-ar fi fost complici, potrivit Știrileprotv.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si