Un tânăr afgan a fost găsit într-o baltă de sânge în cartierul Fabric, din Timișoara. El ar fi fost ucis cu un cuțit în inimă și abdomen, iar mai apoi lăsat să zacă pe trotuar. 

Un trecător a făcut descoperirea șocantă miercuri, în jurul orei 22:00 și a alertat imediat autoritățile. Totul ar fi început de la o ceartă între două grupări de afgani și pakistanezi, iar apoi totul s-a amplificat.

La locul crimei, pe lângă cuțit a fost găsită și o rangă plină de sânge.

Polițiștii i-au prins pe suspecții de crimă din Timișoara

Cei șase pakistanezi, suspecți în cazul crimei din Timișoara au fost prinși într-un mall din Capitală. Ei au fost reţinuţi şi duşi aseară la audieri în Timişoara. De asemenea, joi au fost făcut mai multe percheziții în locurile unde trăiesc migranții.

Întregul atac a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă.

"L-au cărat pe aici, eu când am ieşit afară era trântit, dar când a venit poliţia şi a izolat zona aici au umblat după urma de sânge şi acolo a decedat", a povestit un martor pentru Observator.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Pălăria Melaniei, pantaloni scurţi şi lenjerie: obiectele vestimentare cele mai comentate la învestitura lui Trump. „Aproape a zburat”- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Criminali prinși Timișoara

Șase pakistanezi, suspecți de crimă în Timișoara au fost găsiți la mall în Capitală.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cum putea fi salvată fetița de 9 ani din Galați? Elena a fost torturată timp de 5 zile de mama ei: ”A filmat momentul în care o bătea”

În urmă cu trei ani, tot la Timişoara, un alt migrant de 27 de ani a fost înjunghiat de un afgan.

Creşteri alarmante în ceea ce priveşte traficul de migranţi

Problema migrației ilegale a fost principalul motiv invocat de Austria pentru refuzul de a accepta România în spațiul Schengen. Potrivit Frontex, în 2023, au intrat ilegal în UE peste 350.000 de imigranți ilegali mai ales pe rutele Mediterana Centrală (via Italia), Mediteranade Est (via Grecia) și Balcanii de Vest (via Ungaria). 

Migranți România

Tot mai mulți migranți vin în România.

[Sursa foto: iStock]

Numărul migranţilor ilegali depistaţi anul trecut de către autorităţile române este de aproape 19.800, cu peste 16% mai mare decât în anul 2022, arată cifrele prezentate de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, după Consiliul JAI din 25 ianuarie de la Bruxelles, un lucru destul de îngrijorător.

„Comparativ cu anul 2022, a fost relevată creşterea cu 16,5% (+2.689) a reţinerilor în trecere ilegală, respectiv scăderea de 34,3 ori  (-26.721) a cazurilor de prevenire a intrării ilegale pe teritoriul naţional. Din perspectiva modurilor de operare, cele mai multe cazuri au constat în traversarea ilegală a frontierei verzi (49,4%) şi ascunderea în mijloacele de transport (47,1%)”, a afirmat Cătălin Predoiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si