Durere fără margini în familia lui Aleksei Navalnîi. După ce familia sa a primit vestea tragică că Aleksei a murit în închisoarea din Cercul Arctic, o altă situație nu le dă pace. 

Mama lui Aleksei Navalnîi nu a putut recupera corpul fiului său pentru a-l înmormânta. Susținătorii lui Aleksei consideră că este o manevră făcută de Rusia pentru a nu se afla că Aleksei a fost ucis.

Unde se află corpul lui Aleksei Navalnîi, cel mai mare opozant al lui Putin?

Potrivit bbc.com, mama lui Aleksei Navalnîi nu a putut recupera corpul neînsuflețit al acestuia, pentru a îl putea înmormânta.

Mama lui Aleksei, Lyudmila Navalnaya, a mers sâmbătă la închisoare pentru a ridica corpul fiului său. Conducerea închisorii a declarat că trupul lui Aleksei a fost transportat la morga din orașul apropiat.

Ludmila Navalnaya a mers imediat la morgă, dar era închisă și nimeni nu i-a oferit o explicație.

Susținătorii și echipa lui Aleksei consideră că acest fapt demonstrează, de fapt, că liderul lor a fost ucis și că Rusia încearcă să ascundă această crimă. Încă de la început, echipa opozantului rus a susținut că liderul lor a fost omorât la ordinul președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

După acuzațiile aduse, 300 de persoane au fost arestate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu doar susținătorii lui Aleksei i-au adus acuzații lui Putin.

Printre cei care îl consideră vinovat, se regăsesc și Joe Biden și Volodimir Zelenski.

„În mod clar, a fost ucis de Putin”, potrivit Meduza.io.

„Nu vă lăsați înșelați: Putin este responsabil pentru moartea lui Navalny... Putin nu vizează doar cetățenii din alte țări, așa cum am văzut în ceea ce se întâmplă în Ucraina în acest moment, ci provoacă și crime groaznice asupra propriului popor”, a spus Joe Biden, potrivit CNN

Citește și: VIDEO- Opozantul rus Aleksei Navalnîi, declarat mort în închisoarea din interiorul Cercului Arctic: ”A fost o crimă”

alexai navalnîi om in inchisoare gratii

Alexei Navalnîi a murit în închisoare

[Sursa foto: istockphotos/ Facebook]

Aleksei Navalnîi a murit în închisoare

Conducerea Rusiei nu a făcut nicio declarație cu privire la cauza morții lui Aleksei. Vladimir Putin nu a comentat public, până în acest moment, moartea celui mai mare critic al său.

aleksei navalnîi

Aleksei Navalnîi

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit informațiilor transmise de conducerea închisorii din Cercul Arctic, Aleksei Navalnîi a murit în cursul zilei de vineri, 15 februarie, în timp ce se plimba pe hol. A căzut brusc din picioare și nu a mai putut fi salvat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si