La hotelurile in regim "all inclusive", poti sa combini ce vrei, cum vrei si... cat vrei! O singura regula conteaza: sa te ridici de la masa cu BURTA PLINA!

Mai ceva ca la nunta puteti sa va simtiti la un hotel de 3 stele de pe litoral. Cate feluri pregatesc bucatarii... atatea gusta la o singura masa si romanul in vacanta la "all inclusive". Dovada e e un studiu facut recent pe litoral: predispusi sa se ingrase in vacanta sunt mai ales barbatii.


La un alt resort de 5 stele din nordul statiunii Mamaia, conceptul este unul inovator- bucatarii gatesc in aer liber, iar spectatorilor mai ca le ploua-n gura de pofta.

Un sejur all inclusive, cu mancare din belsug porneste de la 500 de euro la hotelurile de 3 stele, iar preturile cresc vertiginos in resorturile de lux.

Puteti negocia cele mai avantajoase pachete all inclusive prin agentiile de turism. Daca vi se par chiar si-asa scumpe mai aveti o sansa: dupa 15 august, cand preturile vor scadea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si