Îndrăgita artistă  Rona Hartner  s-a stins din viață astăzi. Actrița și cântăreața a pierdut lupta cu viața la vârsta de 50 de ani după ce a fost răpusă de cancer. Vestea tristă a fost dată de o apropiată.

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Artista va fi condusă pe ultimul drum

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Artista va fi condusă pe ultimul drum

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Unde va fi înmormântată Rona Hartner?

Rona Hartner  a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. A venit pe lume într-o zi de primăvară, mai exact pe 9 martie 1973 la București, într-o familie în care tatăl avea origini germane, iar mama române.

A fost actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, care s-a stabilit ulterior în Franța. 

A jucat în numeroase piese de teatru atât în România, cât și în străinătate. Și-a construit o carieră fabuloasă în Franța unde a jucat, cântat și dansat pe marile scene alături de nume importante din întreaga lume.

„Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Rinda, sora Ronei Hartner: „Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum”

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță! Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier.”, 

a povestit regretata artistă despre boala cu care s-a luptat.

Rona Hartner va fi înmormântată la București, în orașul unde s-a născut și a copilărit. Trupul artistei va fi dus pe ultimul drum la Cimitirul Bellu Catolic.

Sora artistei, Rinda Hartner, a anunțat în exclusivitate pentru jurnaliștii de la Click! detaliile legate de înmormântarea Ronei Hartner.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Rona va fii depusă la Capela cimitirului Bellu Catolic miercuri când ajunge și înmormântarea va avea loc vineri la ora 12”, a spus Rinda Hartner.

„ Rona Hartner va fi înmormântată la București, săptămâna viitoare la Cimitirul Bellu Catolic. Cred că este chiar ziua de joi, ziua aleasă de familie.”, a spus Cristi Brancu în emisiunea de la Prima Tv. 

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Împreună au o fiică de 15 ani

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a povestit că a avut două tentative de sinucidere: „  Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”   , a spus artista în cadrul emisiunii.

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Artista va fi condusă pe ultimul drum

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Artista va fi condusă pe ultimul drum

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Mesajul emoționant transmis de Rinda, sora Ronei Hartner: „Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum”

După vestea tristă că Rona Hartenr nu mai este printre noi, sora artistei a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Steagul nostru in trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii.

Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternica și unica ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta in buclă.

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ultima întâlnire cu Rona Hartner, la Cannes. ,,Aveam o foarte mare admirație pentru ea''

Ai avut dreptate sa trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat in timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui.

O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o sa le lipsești la toți.

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Rona Hartner. Actrița a sperat până în ultima clipă că se va vindeca

Stelele in cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum.

O stea în plus va lumina in seara asta,

Drum bun și luminat Ronel”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si