Close sidebar
Close sidebar

Ungurii au ieșit din nou în stradă pentru a protesta împotriva guvernului! Care sunt motivele de nemulțumire?

A fost inca o seara de proteste in capitala Ungariei din cauza asa-numitei legi a sclaviei care permite angajatorilor sa plateasca orele suplimentare abia dupa 3 ani. Au avut loc si ciocniri intre manifestanti si fortele de ordine.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mii de unguri au iesit aseara pe strazi pentru a-si striga nemultumirile. Politia a scos si ea efective numeroase, iar incidentele nu au lipsit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Protestatarii nu sunt de acord cu schimbarile votate de parlament cu privire la dublarea orelor suplimentare pe care le pot cere angajatorii intr-un an. In plus, plata acestora se poate face cu o intarziere de 3 ani.

Manifestatiile au inceput in acest weekend, dar, intre timp si lista cu revendicari s-a modificat. Ungurii s-au saturat de politica dusa de premierul Viktor Orban si de partidul de guvernamant. Ei cer demisia sefului guvernului si cresterea salariilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI