Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Alba a intrat în reparații, așa că pacienții sunt rugați să evite aglomerarea și să treacă pe la medicul de familie dacă problemele lor nu reprezintă o urgență.  

Citește și: Bebelușul adus subnutrit la spital în stare critică a fost salvat de medicii Spitalului de Pediatrie Ploiești

„Lucrările de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia sunt în plină desfăşurare.

Acestea presupun conectarea vechiului corp de clădire cu o nouă clădire, prin crearea unui culoar de legătură şi extinderea spaţiilor existente. Investiţia nu se poate realiza fără reducerea, pe perioadă determinată, a spaţiilor de lucru în care sunt primiţi acum pacienţii. Noua clădire se află în proces de construcţie. Astfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia face apel la înţelegere şi cooperare din partea pacienţilor întrucât, în prezent, spaţiile de lucru ale UPU s-au redus”, se arată într-un comunicat transmis vineri Agerpres de către Biroul de Presă al unităţii sanitare. 

Citește și: Micuțul Denis a pierdut lupta cu viața!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, în cazuri minore, medicul de familie cunoaște istoricul pacientului și este în măsură să ofere un tratament individualizat pentru necesitățile fiecărei persoane.  

„În cazul unei urgenţe medicale, vă rugăm să apelaţi imediat la serviciile de urgenţă!”, se mai arată în comunicat. 

Bebelușul adus subnutrit la spital în stare critică a fost salvat de medicii Spitalului de Pediatrie Ploiești

Mama unui bebeluș subnutrit, care la începutul lunii mai a fost adus la spital în stare critică, le-a mulțumit medicilor pentru efort printr-o scrisoare. Medicii  Spitalului de Pediatrie Ploiești au reușit o nouă minune: au salvat viața bebelușului care a ajuns la primiri urgențe în stare gravă, subnutrit și nespălat, potrivit Observatorul Prahova. 

Citește și: Erou la doar 4 ani! Moartea unui copilaș a salvat viața altor trei: „Mulțumim familiei zdrobite de durere care a făcut posibilă salvarea lor!”

La începutul lunii mai, un bebeluș de numai două luni a ajuns în stare critică la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Medicii au făcut eforturi pentru a-l resuscita, după ce acesta a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și:  Mama copiilor salvați din junglă a mai trăit 4 zile după prăbușirea avionului și le-a spus celor mici să o lase și să se salveze

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Aceștia au fost șocați de starea micuțului, care era subnutrit, avea plăgi infectate și era foarte murdar, nefiind spălat în cele două luni de viață.

Atunci, copilul a fost internat la Terapie Intensivă, iar prognosticul medicilor fiind rezervat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si