Universal Music Group a donat 500.000 de dolari organizatiei “We Love Manchester Memorial Fund”. ”Familia Universal Music Group este alaturi de Ariana Grande si de ceilalti artisti in sustinerea victimelor si familiilor afectate de atacul din Manchester, printr-o donatie de 500.000 de dolari catre «We Love Manchester Memorial Fund»”, a transmis compania publicatiei Variety.

Potrivit organizatorilor, platformele Twitter, Spotify si YouTube au facu, de asemenea, donatii in bani.

Ariana Grande, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams si Robbie Williams vor canta duminica, pe terenul de cricket Old Trafford din Manchester.

Concertul caritabil ”One Love Manchester” va fi transmis live de BBC.

Biletele pentru spectacol au fost vandute joi in cateva minute, iar banii obtinuti din vanzare vor fi donati victimelor si familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai, din fata Manchester Arena.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un numar de 22 de persoane au fost ucise, dintre care sapte copii, cand Salman Abedi a detonat o bomba la iesirea din Manchester Arena, pe 22 mai, la finalul unui concert Ariana Grande. Cincizeci de raniti in atac se mai afla internati, iar 17 dintre ei sunt in stare critica.

Ariana Grande, in varsta de 23 de ani, a revenit vineri la Manchester si a facut o vizita-surpriza copiilor internati la Royal Manchester Children's Hospital.

Adam Harrison, tatal uneia dintre victime a spus ca fiica sa ”s-a simtit ca un star rock” dupa ce si-a cunoscut idolul. ” Este in al noualea cer”, a spus tatal fetei care a fost ranita la coloana in atacul din luna mai, potrivit BBC.

Harrison a fost impreuna cu fiica lui la concertul din 22 mai si a marturisit ca a ridicat-o ”ca pe o minge de rugby” si a fugit cu ea dupa explozie. Fiica sa ar urma sa fie externata sambata sau duminica.

”Este gata sa mearga la concertul de maine (duminica, n.r.). Se simte ca un star rock si vrea sa mearga. Dupa seara trecuta, ne-ar renega pe mine si pe mama ei daca nu am duce-o”.

Un alt parinte a scris pe retelele de socializare un mesaj in urma vizitei cantaretei: ” Asta inseamna pentru noi mai mult decat lucrurile minunate pe care oamenii le-au facut saptamana asta. Sunt atat de fericit ca a venit. Nu am vazut-o niciodata pe Jaden (fiica lui, n.r.) atat de fericita. Eu am plans din nou”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

O alta adolescenta la care a ajuns Grande a fost Evie Mills, care a fost vizitata pe 25 mai, la spital, de regina Elizabeth.

Autoritatile spun ca investigatia progreseaza si ca la aceasta lucreaza aproximativ 1.000 de oameni. In zilele ce au urmat incidentului, 16 persoane au fost arestate in acest caz, insa o femeie si un adolescent in varsta de 16 ani au fost eliberati intre timp, fara a fi acuzati.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si