Festivalul UNTOLD  se va desfășura în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca. Din păcate, pentru UNTOLD 2023, nu mai există abonamente disponibile, fiind astfel unul dintre cele mai așteptate evenimente din România. Pentru a remedia situația, organizatorii festivalului au creat o listă de așteptare.

Fără bilete la distracție

Cel mai așteptat festival din țară și-a închis etapele de vânzare ale abonamentelor, fiind epuizate cu o săptămână înainte de marea deschidere. 

UNTOLD a anunțat că a rămas fără abonamente disponibile și pe pagina de Facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Organizatorii UNTOLD au declarat că au vândut toate abonamentele care ofereau accesul pentru toate zilele, la cea de-a opta ediție a festivalului, care se desfășoară în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca. Chiar dacă au epuizat abonamentele care ofereau accesul în toate cele 4 zile de festival, organizatorii UNTOLD au pus la dispoziția fanilor bilete VIP sau bilete pentru o zi.

Organizatorii au creat o listă de așteptare pentru fanii care își doresc abonamente

Organizatorii au creat o listă de așteptare pentru fanii care își doresc abonamente

[Sursa foto: Facebook- UNTOLD]

"Toate abonamentele pentru cea de-a opta ediţie a festivalului sunt epuizate.

Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului UNTOLD, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitaţi să opteze pentru abonamentele VIP. Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opțiune pentru cei care doresc să se alăture distracţiei pe parcursul unei zile", au transmis organizatorii UNTOLD.

Citește și: VIDEO- Electric Castle şi-a închis porţile după cinci zile de petrecere

Listă de așteptare pentru abonamente

Pentru a remedia situația creată de epuizarea abonamentelor pentru UNTOLD, ediția a 8-a, organizatorii festivalului au creat o listă de așteptare. În baza acesteia, într-un algoritm organizat chiar de ei, organizatorii pot gestiona înscrierile și plățile în vederea oferirii de abonamente, din nou.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024- radioimpuls.ro

UNTOLD 2023, 3-6 august, la Cluj-Napoca

UNTOLD 2023, 3-6 august, la Cluj-Napoca

[Sursa foto: Facebook- UNTOLD]


"Fiecare persoană interesată să participe la festivalul UNTOLD, dar care nu a reuşit să obţină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de asteptare pe site-ul oficial al festivalului. Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de aşteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor şi va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani. Cei care optează pentru a primi prin «Transfer», biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugaţi să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul catre adresa lor de e-mail. Pe langa transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primeasca si biletul in format pdf sau fizic.
Accesul în festival e nevoie de un cod QR valid şi Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023", au mai transmis organizatorii festivalului.

Citește și: A patra zi de Electric Castle, cu peripeții pentru festivalieri. Autoritățile sunt în alertă după ce au găsit mai multe persoane cu substanțe interzise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si