Aproximativ 60.000 de persoane au fost la festivalul de muzică electronică Untold în prima seară a evenimentului, în care medicii din punctele de asistenţă medicală au dat ajutor în cazul a 294 de persoane, iar cinci dintre acestea au fost trimise pentru investigaţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Cluj.

"Am avut 294 de persoane asistate medical pe parcursul ultimelor 24 de ore, dintre care cinci au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Este vorba strict de persoane aflate în incinta festivalului şi care, în principiu, s-au prezentat cu luxaţii şi stări de rău ”, a explicat Vicenţiu Rendeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Poliţiştii au dat sancţiuni pentru tulburarea liniştii publice şi comerţ ilicit. De asemenea, un caz de deţinere de substanţe interzise a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

"Am avut un act de sesizare pentru deţinere de substanţe interzise. Ulterior, documentele au fost trimise la Parchet pentru soluţionare. Au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea liniştii publice, pentru care am înregistrat şapte avertismente scrise şi o amendă de 50 de lei, şi pentru comerţ ilicit a fost aplicată o amendă de 2.250 de lei”, a declarat Ardelean Marius, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Cluj.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a ajuns şi el la UPU Cluj cu mai multe leziuni la faţă şi a solicitat ulterior certificat medico-legal, însă până în prezent acesta nu a depus nicio plângere la Poliţie.


"Nu a fost depusă până în prezent nicio plângere. Am fost sesizaţi de către UPU că o persoană susţine că a fost agresată şi că I s-a furat telefonul mobil. S-au deplasat poliţiştii, au discutat cu el, însă persoana era incoerentă, avea mai multe variante şi în timpul discuţiei, poliţiştii au sesizat că persoana avea telefonul asupra lui. I s-a recomandat să solicite un certificat medico-legal de la IML, dar momentan nu a depus plângere
”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.


În prima zi a evenimentului care se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 4- 7 august, principala atracţie au fost concertele susţinute de englezii de la Faithless, olandezul Tiësto şi Dimitri Vegas& Like Mike, care a cântat până spre dimineaţă pe scena principală a festivalului.

Show-ul din prima seară a fost unul impresionant, atât în ceea ce priveşte dimensiunea şi grafica scenei, cât şi spectacolul de lumini. Scena principală, peste care" a vegheat" Magicianul ca parte a conceptului evenimentului, a anunţat încă de la primul concert tema acestei ediţii: mitologia nopţii.

Mii de oameni s-au aflat şi la celelate scene din festival, prima seară încheindu-se după răsărit, când în zona de băuturi şi în food court încă mai puteai găsi petrecăreţi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa foto: clujjust.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si