Oamenii trebuie sa aiba 18 ani impliniti inainte de 1 august 2016 si sa se afle la Cluj in perioada 3-8 august. Recrutarea se face pana pe data de 11 iulie inclusiv, iar cei selectati vor fi repartizati in funtie de preferinte, dar si de aptitudinile lor la diverse sarcini.

Ei pot lucra la punctul de informare, comunicare, stewards, logistica, echipa mobila si de urgenta. Colaborarea cu Brigada de Voluntari continua si anul acesta in ceea ce priveste departamentul de acces.



La evenimentul de anul acesta sunt asteptati sa participe aproximativ 300.000 de persoane.

Pe scena vor urca Dimitri Vegas& Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Tiesto, plus alti peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre si James Arthur.

Biletele pentru o zi costa 180 de lei, iar abonamentul pentru patru zile este cuprins intre 405 si 600 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si