Close sidebar
Close sidebar

Unui barbat de 50 de ani i-a fost amputat penisul dupa ce i-a ramas blocat intr-o sticla

Un barbat de 50 de ani din Marea Britanie a reusit sa ii surprinda pe medici cand s-a prezentat la ei cu o problema mai "dificila".

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul, care locuia singur, a incercat sa isi "condimenteze" viata sexuala si a folosit o sticla de plastic pe post de jucarie sexuala. Din nefericire pentru el, penisul i-a ramas blocat in interior.

De rusine, barbatul nu a mers la medic, dar dupa patru zile, organul lui sexual a inceput sa se inegreasca si sa necrozeze.
Medicii nu au mai putut sa ii salveze penisul si au fost nevoiti sa i-l amputeze. "Cand a ajuns la noi a fost prea tarziu. Nu se mai putea face nimic pentru el si am fost nevoiti sa amputam organul pentru ca era practic mort. Este o situatie stanjenitoare, dar le transmitem oamenilor sa vina la medic imediat pentru a nu pati la fel", a declarat doctorul Dennis Chirios pentru un post de televiziune locala, noteaza cei de la metro.co.uk.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI