Tibi Şerban a făcut istorie în Liga I, cu peste 150 de meciuri jucate la echipa Ceahlăul Piatra-Neamţ. A fost un fotbalist talentat, însă în prezent îşi petrece timpul în Penitenciarul Vaslui.

Fostul fotbalist a fost arestat pe motiv că a făcut scandal şi şi-a bătut prietena, mijlocaşul de odinioară al nemţenilor n-a respectat condiţiile arestului la domiciliu.

"Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a «dat în primire» prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, ţipa: «Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul»!

L-au ajutat toţi din oraş. «Pinalti» l-a pus paznic la ştrand, «»Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la «păcănele».

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani.

Cum a ajuns Tiberi Şerban după gratii? S-a îmbătat şi a făcut scandal. A venit Poliţia şi i-a făcut dosar penal. Oricum, era recidivist. A fost în arest preventiv la Penitenciarul Bacău. A primit condamnare la domiciliu, dar a încălcat termenii arestului.

În timp ce mergea liniştit prin Piatra-Neamţ, a dat nas în nas cu poliţiştii! Le-a spus că a ieşit să ia puţin aer! Imediat, a fost reţinut şi trimis la Penitenciarul Vaslui, unde îşi ispăşeşte pedeapsa.", a povestit prietenul fostului fotbalist.

Lui Şerban i s-a făcut rău de mai multe ori după gratii. După ce a primit îngrijiri medicale, s-a întors la arest.

Tiberiu Şerban are mai multe dosare penale, după ce fosta lui prietenă, o barmaniţă care lucrează în cartierul Mărăţei, l-a acuzat că a agresat-o şi a ameninţat-o.

Tot de ameninţare l-a acuzat şi un bărbat, care a solicitat un ordin de protecţie, pentru a fi sigur că nu se mai poate apropia de el. Pe 24 aprilie 2017, a fost condamnat la 3 luni de închisoare, cu suspendare, în acest dosar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si