Structura regională căreia i se subordonează Administrația Județeană a Finanțelor Publice afirmă că susține acțiunile procurorilor și respinge abaterile de la conduită.

"Conducerea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi susţine demersurile organelor de aplicare a legii şi asigură implementarea tuturor măsurilor necesare prevenirii şi combaterii oricăror abateri de la regulile de conduită şi de la prevederile legale în vigoare", se arată într-un comunicat al DGRFP Galaţi.

Citeste si: O glumă nepotrivită i-a costat scump pe doi bărbați. Aceștia au fost bătuți de paznicii unei benzinării

Funcționarii au solicitat încetarea raporturilor se serviciu

Astfel, funcționarii publici din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Buzău au solicitat încetarea raporturilor de serviciu, după ce au fost puși sub control judiciar de DNA.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"În privinţa celorlalţi funcţionari, au fost luate măsurile stabilite prin ordonanţele procurorilor, în sensul mutării temporare a acestora în cadrul altor structuri pentru a nu desfăşura activitatea în exercitarea căreia au săvârşit fapta, în conformitate cu prevederile art.

501 din O.U.G. nr. 57/ 2019 privind Codul administrativ", anunţă DGRFP Galaţi.

Citeste si: Doi bărbaţi din Olt au fost arestaţi, iar altul este cercetat sub control judiciar, după ce au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 31 de ani

Șeful serviciului și alți cinci inspectori și consilieri sunt plasați sub control judiciar

Șeful Serviciului de Inspecție Fiscală Persoane Juridice din cadrul Administrației Finanțelor Publice Buzău, cinci inspectori și consilieri sunt acuzați pentru mai multe fapte de corupție, fiind plasați sub control judiciar.

"Reafirmăm hotărârea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală de a menţine un grad ridicat de încredere şi de respectare a standardelor de integritate şi corectitudine asumate", se mai arată în comunicatu DGRFP Galaţi.

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, la detectorul de minciuni. Ce făcea în timpul accidentului dacă nu le-a văzut pe fetițe pe trecerea de pietoni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si