Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre supravietuitorii tragediei aviatice din Columbia a dezvaluit cum a reusit sa scape cu viata: "Am ramas la locul meu si am respectat toate procedurile"

Unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Columbia, soldat cu moartea a 71 de persoane, dintre care 19 membri ai echipei braziliene de fotbal Chapecoense, a dezvaluit cum a reusit sa scape cu viata.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Erwin Tumiri, unul dintre cei sase supravietuitori, a vorbit despre tragedia aviatica. El a spus ca a scapat cu viata respectand toate procedurile de siguranta, precizand ca a fost extrem de important ca a ramas la locul lui in momentul impactului.

„Multi pasageri s-au ridicat de pe locurile lor si au inceput sa strige. Eu mi-am pus geanta intre picioare si am stat ghemuit, asa cum ni s-a spus”, a declarat el. Si insotitoarea de bord Ximena Suarez a supravietuit in urma tragediei. Ea isi aminteste ca avionul si-a pierdut controlul, apoi s-a prabusit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Avionul RJ-85 cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa in Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prabusit, in noaptea de luni spre marti, in apropiere de Medellin, dupa ce pilotul a raportat o problema de natura electrica. In accident au murit 71 de persoane.

Sase persoane care se aflau in avion au supravietuit: trei fotbalisti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundasii Helio Hermito Zampier Neto si Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, insotitoarea de bord Jimena Suarez si tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI