Laurențiu Ghiță, unul dintre principalii suspecți ai crimei de la Sibiu, a fost adus în țară noaptea trecută. Bărbatul a fost extrădat din Scoția, acolo unde fugise după ce se presupune că alături de alți indivizi l-ar fi ucis în bătaie pe omul de afaceri Adrian Kreiner în locuința acestuia din Sibiu.

Unul dintre suspecții din cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în România

Unul dintre suspecții din cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în România

Unul dintre suspecții crimei de la Sibiu a fost adus în România

Afaceristul Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate la începutul lunii noiembrie, atunci când un grup de indivizi a dat buzna în locuința sa din Sibiu, pentru a-l jefui.

Bărbatul din Sibiu s-a stins din viață următoarea zi la spital.

Cel de-al doilea suspect s-ar afla în Irlanda de Nord, în timp ce al treilea bărbat este căutat în continuare. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru omor și tâlhărie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Unul dintre suspecții asasinatului din Sibiu va fi adus în țară în această noapte

Cel de-al treilea suspect, Costinel Cosmin Zuleam, nu a fost găsit până în acest moment. Potrivit ultimelor informații acesta ar fi fost prezent pe teritoriul Belgiei.

Ilie Sitariu, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului.

Acesta i-ar fi ajutat pe autorii crimei prin găzduire şi transport și a contrinuit şi la plecarea din ţară a unuia dintre aceștia. Ilie Sitariu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suspecții au pătruns în imobilul afaceristului în timpul nopții, toți purtând cagule și mânuși pentru a nu fi identificați și a nu lăsa urme, iar după ce au pătruns în curte, inculpații ar fi dezactivat iluminarea parțială a curții pentru a-și duce planul la final în liniște.

Citește și: EXCLUSIV! Este omul care a rezolvat unele dintre cele mai înfricoșătoare crime din România, însă puțini îi cunosc povestea! Dan Antonescu, fostul șef de la Omoruri, vorbește despre viața fără weekenduri sau sărbători

Suspecții s-au înarmat cu un pistol cu care au și amenințat victimele, totodată având asupra lor o funie pentru imobilizarea țintei principale, Adrian Kreiner, ulterior legându-l pe acesta de mâini și de picioare la spate, în poziția barcă.

Cei trei inculpați au exercitat „acte de violență extremă asupra victimei”, lovindu-l și asfixiindu-l pe afacerist în mod repetat, se arată în rechizitoriu, potrivit  news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si