La doar 21 de ani, Vlad Băiceanu s-a stins din viață în incendiul de la Ferma Dacilor, celebra cabană din Prahova. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost identificat de autorități ieri, între ruinele cabanei.

Vlad Băiceanu era fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei, Petre Băiceanu.

A murit fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei

Vlad Băiceanu a fost fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei.

Tânărul de doar 21 de ani era olimpic național și studia la Universitatea din București. Ghinionul a făcut ca Vlad să se afle în interiorul cabanei în noaptea tragediei, în a doua zi de Crăciun.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit în cursul zilei de ieri, de către pompieri, carbonizat.

Potrivit informațiilor oferite de gândul.ro, Petre Băiceanu, tatăl lui Vlad și șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, a mers ieri la Tohani, la locul tragediei de la Ferma Dacilor, locul unde a pierit fiul său.

petre baiceanu

Vlad Băiceanu, fiul lui Petre Băiceanu, a murit în incendiu

[Sursa foto: national.ro]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama lui Vlad ocupă, de asemenea, o importantă funcție. Elena Băiceanu este director în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Citește și: VIDEO: Patronul de la Ferma Dacilor nu poate fi audiat, deoarece este în stare de șoc, după moartea fiului său de 11 ani: ”Victoraș bagă de acum pucurile în porțile Raiului”

incendiu cabana ferma dacilor morti cabana petre baiceanu

Fiul lui Petre Băiceanu a murit în incendiu

[Sursa foto: colaj]

Tragedia de la Ferma Dacilor: 8 persoane au murit

În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, flăcările au cuprins celebra cabană din Tohani, județul Prahova, Ferma Dacilor. Incendiul a izbucnit în jurul orei 05:40, iar în jurul orei 06:30, autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

În interiorul cabanei se aflau 22 de persoane. Dintre acestea, în flăcările incendiului au murit 8 persoane. Una dintre persoanele decedate este Vlad Băiceanu. Incendiul l-a ucis și pe fiul patronului cabanei, pe Victor Dinicu, un tânăr sportiv de 9 ani.

persoane moarte tohani

În incendiu au murit mai multe persoane

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Tot în incendiu au pierit și un tată cu doi copii. După ce a reușit să își salveze soția și pe unul dintre fii săi, bărbatul s-a întors după copiii rămași în cabană. Din nefericire, bărbatul nu s-a mai întors.

Autoritățile au deschis mai multe anchete pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia de la Tohani. Potrivit primelor informații, cabana funcționa fără autorizație ISU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si