Close sidebar
Close sidebar

UPDATE Accident cumplit, pe "Drumul Mortii", din Brasov! Patru persoane au ajuns la spital cu fracturi, traumatisme si mana amputata.

Patru persoane au fost ranite, in urma unui accident petrecut, joi, pe DN 13, supranumit "Drumul mortii,"la intrarea in localitatea brasoveana Maierus, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu alta masina. La aceasta ora, traficul rutier este blocat in zona accidentului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE Victimele accidentului petrecut, joi, pe DN 13, la iesirea din localitatea brasoveana Maierus, au fost internate în Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, o femeie avand mana amputata partial, iar ceilati trei raniti au suferit fracturi si traumatisme. Potrivit primelor cercetari ale politistilor la fata locului, vinovat de accident este un sofer care a facut o depasire periculoasa si a ajuns cu masina pe contrasens.

Cele patru persoane, trei femei si un barbat, ranite grav în urma accidentului produs joi pe DN 13, supranumit "Drumul mortii", la intrarea în Maierus, au fost internate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Potrivit medicilor, o femeie de 93 de ani are mana amputata partial si a intrat direct în sala de operatie, iar celelalte trei victime au suferit fracturi la coloana, traumatisme cranio-cerebrale si fracturi de bazin.

Primele cercetari facute de catre politisti la fata locului arata ca vinovat de producerea accidentului este un sofer care a facut o depasire periculoasa si a ajuns cu masina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alt autoturism.

Barbatul vinovat de producerea accidentului a fost dus si el la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Accidentul s-a produs joi la pranz, la intrarea în localitatea brasoveana Maierus, circulatia în zona fiind blocata mai bine de o ora.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit politistilor rutieri, accidentul s-a produs la intrarea in Maierus, pe DN 13, supranumit "Drumul Mortii", cand doua autoturisme s-au ciocnit dupa ce una dintre masini a intrat pe contrasens.

Patru persoane au fost ranite in urma impactului dintre cele doua masini, la fata locului fiind trimise patru echipaje SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la ora actuala circulatia rutiera in zona accidentului este blocata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI