UPDATE Un bărbat cu cagulă, care protesta, vineri, la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, a fost ridicat de poliţişti, după mai multe ore de negocieri. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a afişat, vineri, dimineaţă, la 60 de metri înălţime, într-un balcon de la etajul 16 al Hotelului Intercontinetatl, un banner cu mai multe mesaje în care invoca probleme financiare.

După mai multe de ore de negocieri, poliţiştii l-au convins să renunţe la protest şi l-au condus la Secţia 1 pentru audieri.

 
La locul intervenţiei s-au aflat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

UPDATE A venit un prieten de-al protestatarului. Spune ca are credite neplatite, 2 copiii mici si ca si-a programat protestul de ieri, de cand s-a cazat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

UPDATE Barbatul a postat pe balcon doi rechini gonflabili

UPDATE Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a declarat pentru Agerpres ca la fata locului se afla o echipa de negociatori din partea Politiei.

ISU Bucuresti a trimis la fata locului doua autoscari si o perna pneumatica, care insa nu poate fi amplasata in zona din cauza spatiului restrans. Barbatul are varsta de aproximativ 30 de ani. Sustine si reclama probleme de natura financiara.

"Echipa de negociatori de la politie a stabilit contactul cu persoana. Actioneaza 2 autoscari, salvatorii, perna de salvare si o ambulanta de la SABIF. Avand in vedere caracteristicile terenului din apropierea hotelului si inaltimea mare la care se afla persoana, perna pneumatica nu poate fi amplasata.

Fortele de interventie de la pompieri vor actiona numai sub coordonarea echipei de negociatori de la politie.", a spus Adrian Marin

Pe balconul camerei de hotel este prins un baner cu mesajele" Stop Abuz" si "Trebuie sa cobor din Romania".

La fata locului au ajuns jandarmi si politisti si o masina d pompieri.

Barbatul, care poarta o masca, discuta acum cu un barbat aflat in balconul vecin. Barbatul este imbracat intr-un tricou alb si poarta pe cap o masca inchisa la culoare. El sta cu mainile sprijinite de tavanul balconului.


?width=900&height=191"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si