Close sidebar
Close sidebar

UPDATE - Cutremur în România. Seismul a avut 4,2 grade Richter / Încă un seism a avut loc în Vrancea, miercuri după-amiază

Un cutremur de 4,2 grade pe Richeter a avut loc în dimineața zilei de miercuri. Seismul a avut loc în Vrancea la 140 de kilometri adâncime.

Madalina Grigore,

Cutremur în România. Seismul a avut 4,2 grade pe Richter

[Sursa foto: Istockphoto.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul s-a produs miercuri dimineață, la ora 09:25.

Acesta a avut loc în zona seismică Vrancea-Buzău și a înregistrat o magnitudine de 4,2. Experții spun că seismul a apărut la adâncimea de 140 de kilometri.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cutremurul s-a produs la 53km NV de Buzau, 61km E de Brasov, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 65km NE de Ploiesti, 68km V de Focsani, 94km NE de Targoviste, spune INFP.

Un al doilea cutremur a avut loc în Vrancea miercuri după-amiază

Miercuri după-amiază s-a produs un nou cutremur în zona seismică Vrancea, acesta având magnitudinea de 3,8, potrivit Institutului pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul din această după-amiază s-a produs la o adâncime de 140 km și la o distanță de 55 km E de Sfântu-Gheorghe, 57 km V de Focșani, 65 km E de Brașov, 66 km NV de Buzău, precum și 88 km N de Ploiești, mai menționează INFP.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI