Update: Sindicatul Europol confirmă că Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Mai mult, a fost confirmat și faptul că artistul era îmbrăcat doar în lenjerie intimă.

”Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări: 1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți; 2.

Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard”, explică Europol.
Sindicatul Europol confirmă că Dorian Popa a fost prins drogat la volan.

Sindicatul Europol confirmă că Dorian Popa a fost prins drogat la volan.

[Sursa foto: Dorian Popa - Instagram]

De altfel, Sindicatul Europol a precizat că niște probe biologice au fost trimise spre examinare. Reprezentanții organizației au făcut chiar și o glumă pe seama lui Dorian Popa, spunându-i că speră ca pe perioada suspendării dreptului de a conduce să nu se întâlnească cu Cheluțu la volan.

”Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor. P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro. P.P.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan P.P.P.S.

Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”, au mai trimis reprezentanții organizației.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dorian Popa ar fi fost oprit în trafic vineri seară, în localitatea Domnești, în jurul orei 21:00 pentru un control de rutină.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz

În cele din urmă, artistul ar fi ieșit pozitiv la consumul de droguri, informează G4 Media. Astfel, polițiștii i-au suspendat permisul și au întocmit un dosar penal.

”Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a comunicat IPJ Ilfov.

Dorian Popa ar fi fost oprit în trafic vineri seară, în localitatea Domnești, în jurul orei 21:00 pentru un control de rutină.

Dorian Popa ar fi fost oprit în trafic vineri seară, în localitatea Domnești, în jurul orei 21:00 pentru un control de rutină.

[Sursa foto: Dorian Popa - Instagram]

Citește și: Oana Zăvoranu, scuze publice pentru toate vedetele pe care le-a jignit, chiar în Vinerea Mare! Vedeta își spală toate păcatele: „Am devenit un om cerebral și puternic”

Mai mult, influencerul ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă, mai precizează sursa citată.

Dorian Popa nu a comentat nimic în legătură cu acest subiect

Sâmbătă dimineață, cunoscutul artist a postat un videoclip pe contul său de Youtube, însă nu a precizat nimic despre acest eveniment.

Dorian Popa - artist

Dorian Popa - artist

[Sursa foto: Dorian Popa - Instagram]

Citește și: Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: "În weekend am dus distracția prea departe"

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Recent, Dorian Popa s-a aflat și în centrul unui scandal legat de investiția în panourile fotovoltaice ale afaceristului Călin Donca. El a răspuns atunci la toate speculațiile și a spus că l-a considerat pe afaceristul brașovean chiar prieten deoarece s-a purtat foarte frumos cu el. Totodată, artistul a făcut publice și toate facturile din care reiese clar că și-a achitat panourile fotovoltaice care au costat în total 15.000 de euro.

”Legea spune că trebuie să pleci de la prezumția de nevinovăție, însă singurul lucru care m-a speriat pe mine și m-a făcut să iau inițiativă și să fac acest vlog a fost că am văzut că de la 24 de ore de arest i s-a făcut extinderea la 29 de zile, ceea ce în accepțiunea mea niște dovezi există”,  a zis Dorian Popa într-un vlog pe canalul său de Youtube.

De asemenea, în mediul public apăruse speculații cum că influencerul nu ar mai avea o relație cu Claudia Iosif. Imediat, aceasta a clarificat zvonurile false.

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră ”, a dezvăluit Claudia Iosif, pentru  Cancan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si