Update: Cele două femei găsite moarte se numeau Maria Russ și Delia Zarniscu- prima în vârstă de 57 de ani, iar a doua de 58 de ani. Potrivit lasicilia.it, ele erau prietene, iar una fusese căsătorită cu un italian, care a murit cu ceva timp în urmă. Acum, anchetatorii au pornit cercetările pentru a stabili dacă între cele două cazuri există vreo legătură. Ei au început și interogările persoanelor considerate suspect.

Carabinierii iau în calcul inclusiv varianta unei duble crime, mai ales că cele două cadavre au fost descoperite în case relativ apropiate, la numai 200 de metri distanţă una de alta.

 

Două femei au fost găsite fără viață, în Naro, provincia Agrigento din Italia. Polițiștii au dezvăluit că acestea ar fi de origine română și ar avea în jur de 50 de ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum au fost descoperite trupurile celor două femei?

Oamenii legii au fost anunțați despre descoperirile șocante la scurt timp una de cealaltă. Prima româncă și-ar fi pierdut viața în flăcările apartamentului în care locuia, mai exact în cartierul Vicolo Da Vinci. Cea de-a doua ar fi fost găsită într-o baltă de sânge, în locuința ei din Vicolo Avenia, care se află în apropierea primăriei.

Se crede că prima femeie ar fi fost incendiată, iar pompierii care au intervenit în jurul orei 3 dimineața nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Românce moarte Italia

Locul în care o româncă ar fi fost descoperită decedată.

[Sursa foto: rainews.it]

Românce moarte Italia

Citește și: Ipoteză șoc în ancheta tragediei de la Ferma Dacilor. Cine a ajuns la pensiune cu o oră înainte de a izbucni flăcările: ”M-am culcat în Rai și m-am trezit în Iad”

Carabinierii din Licata și Agrigento au intervenit în aceste cazuri și ar fi arestat deja două persoane suspecte. Încă nu se știe nimic despre identitatea celor două femei, informează presa locală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si