UPDATE 18:40:  Femeia a fost reţinută, luni, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Capitalei sub acuzaţia de tentativă de omor, urmând ca marţi să fie propusă spre arestare preventivă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In seara de 9 mai, o persoana a gasit pe Bulevardul Ion Mihalache un bebelus aruncat intr-o punga de gunoi si a alertat politia.

" O fetiţă de câteva zile a fost găsită într-o pungă de gunoi, pe stradă, lângă o pubelă de gunoi, pe bulevardul Ion Mihalache. Fetiţa a fost luată acasă de o persoană care imediat a anunţat evenimentul. La caz s-au deplasat două ambulanţe SMURD. Pompierii paramedici au găsit bebeluşul în stare bună şi l-au transportat la Spitalul Polizu", declara atunci purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Potrivit digi24.ro, autoritatile au identificat-o pe mama bebelusului si va fi audiata luni de politistii de la Serviciul Omoruri al DGPMB.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si