UPDATE:  Incendiul s-a manifestat, de fapt, paralel cu Pasajul Lujerului, la o șină dezafectată, unde au ars câteva cabluri. 

Update: Incendiul a fost stins iar traficul urmează să se desfășoare în condiții normale. De asemenea, linia 41 funcționează normal.

”Linia 41 funcționează normal la Pasajul Lujerului, pe ambele sensuri. Blocare: 15 minute (15:25-15:40)”, a spus Societatea de Transport București.

Linia 41 funcționează normal.

Linia 41 funcționează normal. 

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Este incendiu puternic în Pasajul Lujerului din Capitală. Incendiul a izbucnit, miercuri, în jurul orei 13:20, iar cei care au sunat la 112 ar fi fost chiar șoferii. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

Tramvaiul 41, blocat din cauza incendiului

De asemenea, Poliţia Locală a blocat traficul rutier pe ambele sensuri, linia tramvaiului 41 fiind și ea, de asemenea blocată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Linia 41 – blocata in Pasajul Lujerului, pe ambele sensuri. Cauza: trafic restrictionat”, a anunțat STB.

Citește și: Un alt bloc din România s-a aprins ca o torță. Opt persoane au fost evacuate dintr-un imobil din Târgoviște, în urma unui incendiu

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

[Sursa foto: Mălina Tudoroiu - Facebook]

În anul 2017 a mai izbucnit un incendiu în Pasajul Lujerului din cauza firelor tramvaiului care circulă în zonă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acel incident, focul fiind rapid stins de pompierii veniți la fața locului.

Pasajul din Sectorul 6 al Capitalei face legătura între cartierele Drumul Taberei (strada Brașov) și Crângași (Bulevardul Virtuții) și traversează prin subteran Bulevardul Iuliu Maniu. Pasajul Lujerului a fost pus în funcțiune pe data de 4 iulie 1987, are o lungime de 800 de metri, dintre care 400 sunt acoperiți. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si