UDPATE- Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din finală

Gimnasta română Larisa Iordache şi-a anunţat, marţi dimineaţa, retragerea din finala olimpică de la bârnă care trebuia să aibă loc în aceeaşi zi. Cei care au transmis tuturor retragerea au fost cei de la Comitetul Olimpic Sportiv Român, care au făcut o postare pe pagina oficială de Facebook.

"Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi.

A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta"., au scris reprezentanții COSR pe pagina de Facebook. 

Știre inițială

Odată cu această participare a Larisei Iordache în finala de la bârnă, vine și una dintre ultimele şanse ale României de a mai prinde o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă rămâne de văzut cum poate trece Larisa Iordache peste durerile de la picior astfel încât să se implice în lupta pentru podium.

Deși are un palamres extrem de mare și impozant, ar fi doar a doua medalie olimpică obţinută de Larisa Iordache, sportivă care şi-a mai trecut în cont un bronz, cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. În schimb, Larisa are patru medalii obţinute la Campionatul Mondial, două de argint şi două de bronz, şi 16 medalii obţinute la Campionatul European, respectiv şapte medalii de aur, şapte medalii de argint şi două medalii de bronz.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O sportivă olimpică de doar 19 ani a murit în urma unui accident stupid

Când începe finala de la bârnă la JO 2020

Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată Larisa Iordache. Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora României și este ultima finală din concursul feminin de gimnastică artistică şi se anunţă o luptă extrem de strânsă în condiţiile în care americanca Simone Biles, şi ea cu probleme de sănătate, a anunţat că încearcă să treacă peste momentele dificile şi să-şi treacă în cont o nouă medalie.

Pe lângă Larisa Iordache şi Simone Biles, principalul punct de atracţie al finalei de la bârnă îl reprezintă chinezoaicele Guan Chenchen şi Tang Xijing, însă nu trebuie scăpate din atenţie americanca Sunisa Lee, proaspătă campioană olimpică la individual compus, sau canadianca Ellie Black.

Citeste si: Novak Djokovic ratează șansa de a câștiga aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Larisa Iordache a fost a patra în calificările de la bârnă, la mică distanţă de ocupantele locurilor 2 şi 3, chinezoaica Tang Xijing, respectiv americanca Sunisa Lee, astfel că Larisa Iordache s-ar putea implica cu şanse reale în lupta pentru podium.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Larisa Iordache este accidentată[Sursa foto: Instagram]

Larisa Iordache este accidentată la gleznă

Gimnasta noastră are șanse mari să câștige medalia de aur la bârnă, încă totul ţine de modul în care ea reuşeşte să treacă peste durerile avute la picior. Larisa Iordache este obligată să strângă din dinţi şi să treacă peste un mare hop în drumul spre medalii, însă un loc pe podium ar fi răsplata pentru modul în care Larisa a luptat să treacă peste multe momente dificile în ultimul an. Vă reamintim că ea a fost infectată cu noul Covid, a suferit o infecţie la rinichi, a avut mai multe accidentări, iar de curând şi-a pierdut şi mama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si