Update: Conform ultimelor informații, s-a aflat că mama și cele două fiice, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost înjunghiate de mai multe ori în noaptea de duminică spre luni. De asemenea, procurorul Jean-Baptiste Bladier a declarat că cei doi fii ai cuplului, în vârstă de 9 luni și 4 ani, au fost sufocați. 

Suspectul pentru crimă, respectiv tatăl copiilor în vârstă de 33 de ani, a fost reţinut în fața casei tatălui său, la nord-est de Paris.

Bărbatul violent nu ar fi la primul astfel de incident teribil. El și-ar mai înjunghiat soția când aceasta era însărcinată cu fiul lor mai mare, în anul 2019. De altfel, el a fost și internat la psihiatrie în anul 2017, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.

"Bilanțul este îngrozitor. O întreagă familie a fost ucisă, înjunghiată în condiții atroce. Este o oroare absolută”, a declarat primarul din Meaux, Jean-Francois Cope.

 

O crimă înfiorătoare a avut loc în zi de sărbătoare în apropiere de Paris! Mai exact, o femeie și cei patru copii mici ai săi au fost găsiți morți în Meaux, la 25 de mile nord-est de Paris.

Tatăl copiilor, suspect pentru omucidere

Imediat a pornit o anchetă în acest caz teribil. Tatăl, în vârstă de 33 de ani, ar fi cercetat, și chiar a fost dat în urmărire.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Procurorul Jean-Baptiste Bladier a confirmat că serviciul de poliție judiciară din Versailles investighează atât apartamentul cu pricina, cât și zona.

Cadavrele au fost găsite pe data de 25 decembrie, în jurul orei 21.00. Victimele zăceau în apartamentul familiei situat în Square Adam-de-la-Halle, potrivit relatărilor din ACTU17.

Mamă copii morți Paris

Patru copii și mama lor au fost găsiți morți în casă de Crăciun.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: O familie întreagă și-a găsit sfârșitul în casă, de Crăciun. Doi adulți și un copil s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Publicația franceză adaugă că tatăl- al cărui nume nu a fost dezvăluit- ar mai fi fost în atenția oamenilor legii. Cauzele deceselor nu sunt încă cunoscute, iar procurorul a declarat că o nouă conferință de presă va avea loc în cursul zilei de astăzi.

La sfârșitul lunii noiembrie, un bărbat de 41 de ani a mărturisit că și-a ucis cele trei fiice, cu vârste cuprinse între patru și 11 ani, și s-a predat. Poliția a găsit cadavrele acestora în locuința bărbatului din orașul Alfortville, în suburbia de sud-est a capitalei. Totodată, acum o lună, un jandarm și-a ucis cele trei fiice înainte de a se sinucide în locuința sa din Vemars, în Val-d'Oise. 

Crimă Paris Crăciun

O mamă și copiii săi au fost găsiți fără viață în apartamentul lor.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Tragedie după tragedie, în ziua de Crăciun! Un bărbat s-a aruncat de la etajul doi al unui spital din Satu Mare și a murit pe loc. Ce se întâmplase cu el în urmă cu câteva zile

Știre în curs de actualizare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si