UPDATE: Tânărul decedat era din Moldova Nouă și se îndrepta spre Reșița, la tratamentul de dializă. Apropiații spun că nu a mai așteptat ambulanța și a ales să pornească la drum singur, cu mașina personală.

Accident mortal în Reșița. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a intrat într-un zid. Tânărul de 29 de ani a murit pe loc, în fiarele mașinii distruse.

S-a izbit de moarte

În vârstă de 29 de ani, un tânăr și-a pierdut viața într-un accident tragic, petrecut la ora 06:00, în această dimineață, în Reșița. Bărbatul a intrat cu mașina pe care o conducea, într-un zid. Impactul a fost atât de puternic, încât, tânărul a murit pe loc.

Din primele informații se pare că bărbatul era singur în mașină. La sosirea echipajelor de pompieri militari din cadrul Detașamentului Reșita, bărbatul era încarcerat în mașina distrusă.

După eliberarea șoferului din fiarele autoturismului, medicii de la fața locului au constatat decesul.

Citește și: Accident în lanț cu 150 de mașini, cel puțin 7 oameni și-au pierdut viața

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Impactul puternic i-a curmat viața

Impactul puternic i-a curmat viața

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în municipiul Reșița, în care a fost implicat un autoturism care s-a izbit într-un zid. În urma impactului, conducătorul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru extragerea acestuia din fiarele contorsionate ale autoturismului. Din nefericire, șoferul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanța SAJ", se arată într-un comunicat transmis de autorități.

În acest moment nu se cunosc detalii despre circumstanțele în care s-a produs accidentul. Autoritățile cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Doua fete s-au izbit în zidul unui imobil, cu mașina, în Buzău

În luna august a anului 2023 un caz similar a avut loc în Buzău, pe drumul județean care duce spre Sărata Monteoru.

Un autoturism, condus de o tânără de 19 ani, s-a izbit de zidul unui imobil. Tânăra se afla în mașină cu prietena ei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Incident în Buzău, după ce echipajul unei ambulanțe a fost prins în mijlocul unui conflict armat. Pentru a se salva, angajații au sărit pe fereastră: ,,Am sărit și am fugit”

Impactul puternic a făcut ca mașina să fie distrusă complet. Din fericire, cele două fete aflate în autoturism, au supraviețuit însă au fost grav rănite, fiind transportate de urgență la spital, relatează observator.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si