UPDATE: Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost ridicat de poliție în urma perchezițiilor din această dimineață.

Dan Diaconescu a fost percheziționat astăzi la domiciliul din București într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală.

Conform unor surse din poliție, fostul prezentator ar fi suspectat de acte sexuale continuate cu un minor și folosire a prostituției în formă continuată.

Aceleași surse au spus că, în 2020 și 2021, acesta ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră în București și Constanța. Ulterior, Diaconescu ar fi făcut același lucru și cu sora geamănă a minorei și ar fi încercat să cumpere virginitatea altei minore. Sursele au mai afirmat că Dan Diaconescu ar fi fost filmat și șantajat pentru anumite sume de bani. În caz contrar, imaginile ar fi urmat să fie  publicate.

Percheziții la Dan Diaconescu acasă. Este bănuit pentru săvârșirea unor fapte de natură penală

Perchezițiile au fost făcute de polițiști de la Biroul Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Constanța.

Citește și: Percheziții la vila manelistului Nicolae Guță din Petroșani

Autoritățile au transmis că:  „La data de 6 aprilie a.c.,

polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Descinderi ale polițiștilor din Arad într-un dosar de evaziune fiscală şi desfăşurarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă

Potrivit aceleiași surse, perchezițiile au avut loc la casa lui Diaconescu din Capitală, care ar urma să fie dus la IPJ Constanța pentru audieri.

Citește și: Trei persoane care vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor în Carei, inclusiv elevi, cercetate

Declarațiile avocatului lui Dan Diaconescu

Avocatul implicatului a făcut declarații publice cu privire la situația curentă:

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si