Close sidebar
Close sidebar

Uraganul Matthew a facut peste 900 de victime in Haiti, zeci de mii de oameni au ramas fara acoperis deasupra capului. Panica e maxima in SUA

Bilantul victimelor facute de uraganul Matthew este unul extrem de tragic. Peste 900 de persoane si-au pierdut viata, iar zeci de mii de oameni au ramas fara case dupa ce uraganul a lovit puternic statul Haiti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vantul a suflat cu peste 235 de kilometri pe ora, iar ploile torentiale au spalat tot in calea lor.

In Statele Unite se fac pregatiri masive pentru a intampina uraganul, dar intre timp au trimis si o nava militara de transport pentru a oferi asistenta si a-i ajuta pe cei loviti de soarta in Haiti.

La bordul navei se afla peste 300 de militari ce vor da o mana de ajutor victimelor cutremurului, dar si pentru a aduce apa si alimente pentru refugiati.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Matthew este cea mai puternica furtuna care a lovit coasta de est a Statelor Unite dupa uraganul Sandy care a lovit acum patru ani.

Barack Obama a decretat stare de urgenta si s-au inceput evacuarile in masa a persoanelor care locuiesc de-a lungul zonelor de coasta din Florida si Georgia pana in Carolina de Sud si de Nord.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI