Urări creştine de Rusalii 2022. Rusaliile reprezintă o sărbătoare creștină extrem de importantă în România. Este una dintre cele mai vechi sărbători alături de Învierea Domnului Iisus Hristos.

Urări de Rusalii 2022

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La multi ani înfloritori!”

„De ziua ce-ți surâde-n prag Si-i porți frumosul nume, Eu îți doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume”.

„Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!”

Citeste si: Calendar ortodox 1 iunie 2022: Ce sărbătoare e miercuri?

„Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!”

„Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!”

„Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi.

La Multi Ani!!”

Citeste si: Sărbători religioase iunie 2022: Calendar ortodox complet

„Cu ocazia zilei onomastice iti doresc multa sanatate, numai realizari si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!”

„La multi ani! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!”

„Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!”

„LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!”

Imagini cu text de Rusalii 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si