Urări de Crăciun: Mesaje magice cu Crăciun Fericit 2022 şi cu La mulţi ani 2023!! V-am pregătit cele mai inedite şi noi mesaje pentru perioada sărbătorilor de iarnă!

Urări magice cu Crăciun Fericit 2022 şi cu La mulţi ani 2023! Mesaje de Crăciun 2022 pentru familie și prieteni ! Poate acum mai mult ca niciodată, avaând în vedere restricțiile impuse, trebuie să ne aducem aminte de cei dragi, de fiecare în parte și să le facem ziua mai frumoasă cu un mesaj de Crăciun.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje și sms-uri de Crăciun 2022.

Cele mai frumoase mesaje și sms-uri de Crăciun 2022

Trimite-le celor dragi mesaje de Crăciun :

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI 2023!”

Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!
Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!

Citeste si: Crăciun Fericit 2022! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă

„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

Urări de Crăciun şi mesaje de sărbători: Crăciun Fericit!

„Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2022: Felicitări şi urări cu Sărbători Fericite, Crăciun Fericit 2022 şi La mulţi ani 2023

Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!
Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!

Cele mai draguţe mesaje de Crăciun 2022

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

 „E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Trăieste în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată…”

Citeste si: Sărbători fericite! Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai sincere urări: La mulţi ani 2023

 „Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!”

„Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă  să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

Citeste si: Prima zi de Crăciun: Tradiții și obiceiuri pentru 25 decembrie 2022

Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!
Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!

„Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!”

În fiecare an, Crăciunul se sărbătoreşte pe 25 decembrie, iar cu această ocazie frumos este să le transmite celor din familie, prietenilor şi colegilor de muncă un mesaj, o felicitare sau o urare cu Crăciun Fericit şi un An nou mult mai bun şi plin de realizări.

Mesaje, urări şi felicitări noi şi haioase pentru Crăciun. Un An Nou plin de bucurii

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2022: Felicitări, sms-uri şi urări cu Sărbători Fericite, Crăciun Fericit 2022 şi La mulţi ani 2023!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă şi un An Nou fericit si din când în când să faci apel la ratiune sau măcar să-i dai un bip.

Mesaje de Crăciun cu Sărbători magice

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat, dragii mei colegi

Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!
Mesaje de Crăciun: Urări magice cu Crăciun Fericit 2020 şi cu La mulţi ani 2021!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o să vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad și lângă foc, să v-aducă mult noroc!
Tata Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus, și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înțelepți; să închidem ușa sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit 2022!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si