Sfântul Andrei este sărbătorit în fiecare an pe data de 30 noiembrie. Anul acesta, sărbătoarea pică într-o zi de joi. 

Cu ocazia acestei zile minunate, nu uita să le transmiți celor dragi cele mai frumoase gânduri!

Urări frumoase pentru Sf. Andrei 2023

„La mulți ani! Fiecare răsărit de soare să îți aducă în viață o rază de bucurie și împliniri nemărginite.

Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească, iar tu să ai parte doar de noroc în această viață!”

„Andrei, astăzi te sărbătorim, noi toți, și îți urăm să ai parte doar de armonie și liniște sufletească pe acest Pământ. Fie ca sărbătoarea numelui tău special să îți aducă momente de neuitat, zile senine, fericire și noroc la fiecare pas. La mulți ani! Să ai parte de realizări remarcabile!”

Urări de Sf. Andrei 2023

Sfântul Andrei este sărbătorit în fiecare an pe data de 30 noiembrie.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mesaje de Sf. Andrei 2023: „Viața să îți ofere tot ce are mai bun, iar Sfântul Andrei să îți lumineze calea cu bucurii și reușite în tot ceea ce îți propui. Să ai parte de o zi superbă, plină de fericire și realizări! La mulți ani!”

„Astăzi este ziua ta, iar eu îmi doresc să îți transmit cele mai pure gânduri.

Îți urez să ai parte de un an următor excepțional, la fel ca tine. Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să îți scoată în cale doar lucruri bune și să îți lumineze fiecare zi a vieții. La mulți ani, Andrei!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Astăzi este o zi importantă pentru noi, este ziua ta de nume! La mulți ani fericiți, Andrei! Să ne trăiești cât mai mult timp, să fii sănătos și să ai parte de tot ceea ce are viața să îți ofere mai bun! Îți doresc bogății nelimitate și pace în suflet!”

„Fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească în această lungă călătorie a vieții, să întâlnești oameni buni și frumoși de la care să înveți cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai parte de clipe de neuitat alături de cei dragi ție, iar fiecare gând bun să aibă un efect pozitiv asupra parcursului tău. La mulți ani!”

„Cu ocazia acestei zile frumoase și important din viața ta, eu îți doresc să fii înconjurat de iubire și să ai parte doar de sănătate. Fie ca tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească, iar tu să ai putere să înfrunți orice obstacol. Îți urez un călduros La mulți ani, Andrei!”

„Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să aibă grijă de tine și de familia ta, iar toate dorințele tale să devină realitate! Să ai putere în continuare să clădești tot ceea ce îți dorești în această viață. Abia aștept să ne revedem, dar, până atunci, îți urez un final de an prosper. La mulți ani!”

„În această zi specială, sărbătoarea numelui să îți umple inima cu bunătate și iubire și grijă față de apropiații tăi.

Fie ca zâmbetul tău molipsitor să rămână neschimbat. La mulți ani!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește Sf. Andrei în 2023? Tradiții și obiceiuri pentru această dată

Urări de Sf. Andrei 2023

Spune-le celor dragi că te gândești la ei. Trimite-le o urare frumoasă cu ocazia zilei onomastice, de Sf. Andrei 2023!

[Sursa foto: Facebook]

„La mulți ani, Andrei! În această zi îți doresc fericire și împlinire, iar toate lucrurile bune să îți iasă în cale. Să nu uiți niciodată cât de important ești pentru mine, dar nu numai, ci și pentru cei din jurul tău!”

„Fie ca în această zi să reușești să depășești greutățile vieții cât ai clipi, iar cele mai frumoase gânduri să se abată asupra ta. Să ai parte de un final de an luminos, plin de zâmbete și de voie bună. La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si