Mesaje de Constantin şi Elena 2022. Pe lângă numele de Constantin și Elena și alte derivatele sunt foarte populare în țara noastră. Astfel, de Sf. Constantin și Elena, în România peste 1,8 milioane persoane îşi serbează onomastica, aproximativ 1,1 milioane dintre aceştia fiind bărbaţi. Cele mai frecvente nume de bărbați sărbătoriți pe 21 mai sunt Constantin, Costel și Costică. 

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

Urări de Sf. Constantin și Elena

„Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!”

„E ziua ta, dragă Elena!  Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena“!”

„Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!”

Citeste si: Felicitări de Sf. Constantin şi Elena 2022: Urări şi mesaje cu La mulţi ani!

„La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!””

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!”

„Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!”

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele  sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”

Imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena

„Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!”

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

„Vreau să îţi urez toate cele bune de „Constantin si Elena“! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu!”

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sf. Constantin și Elena. Ce nu ai voie să faci în această zi

„De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

Mesaje originale de Constantin și Elena 2022

„Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena!”

Citeste si: Mesaje de Sf. Constantin şi Elena 2022: La mulţi ani Constantin, Costin, Constanţa şi Elena!

E sărbătoare mare azi, pentru că tu, cea mai bună prietenă a mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si